Hvad med et job hos Big Dutchman?

I mere end 100 lande og på tværs af fem kontinenter er Big Dutchman et varemærke, der står for varig kvalitet, pålidelig service og uovertruffent know-how. Takket være det utrættelige engagement fra mere end 2.500 medarbejdere på verdensplan regnes vi for at være førende på verdensmarkedet.

Vores medarbejdere, som er en del af et meget motiveret team og som støtter Big Dutchman med entusiasme og engagement, er den vigtigste komponent i vores succes-orienterede planer for fremtiden. Big Dutchman tilbyder spændende opgaver og krævende udfordringer i trendsættende projekter for både eksperter og kandidater.

Arbejde i et tværfagligt og internationalt team og kommunikation med vores kunder og leverandører fra hele verden vil give dig en interessant læring og et spændende arbejdsmiljø.

Vi vil ikke bare vinde dig som medarbejder for Big Dutchman. Vi vil give dig muligheden for at udvikle dig som person, samtidigt med, at du bidrager til udviklingen af virksomheden. Et stort antal interne og eksterne muligheder for videreuddannelse er derfor vores grundlag for interessante perspektiver og lovende karrieremuligheder.

Tag imod udfordringen og drag fordel af individuelle karrieremuligheder med den førende virksomhed på verdensmarkedet samt af sikkerheden ved en familieejet virksomhed, der er nede på jorden!