Svineproduktion

Løsninger fra A til Z

Med vores fuldt udviklede tekniske løsninger kan vi forsyne små gårde og fuldt integrerede landbrugsbedrifter med de nødvendige betingelser for en vellykket svineproduktion.
[mere]

Karriere

Innovation avler succes

Der er på verdensplan ca. 2.900 medarbejdere, der arbejder for Big Dutchman for at hjælpe os med at opfylde vores kunders behov for innovative produkter. Du kan også blive en del af rejsen med den førende på verdensmarkedet.
[mere]

Tidligere…

Big Dutchman har udviklet og fremstillet fodringsanlæg og staldudstyr til moderne svine- og fjerkræsproduktion helt tilbage til 1938. Vi tilbyder dig praktiske, økonomiske og miljøvenlige løsninger, der alle er gearet til fremtidens krav.

Vores produkter hjælper dig med at producere fødevarer med et højt proteinindhold kommercielt – fordi vi ønsker, at du skal være succesfuld. Hvis du skal arbejde økonomisk, er automatisering og omkostningsbevidst styring væsentlige forudsætninger.

Big Dutchman er en anerkendt markedsleder i hele branchen. På tværs af fem kontinenter og i mere end 100 lande står vores navn for langvarig kvalitet, god og hurtig service og uovertruffent know-how. Vores innovationer har haft betydelig indflydelse på husdyropdræt og vil fortsat have det.

Vores plan er at sørge for, at det bliver ved på den måde.